Golf Baner

I kort afstand og inden for en halv times kørsel findes der ikke mindre end 10 gode og afvekselende golfbaner. 

Varde Golfklub

Varde Golfklub er en af landets mest veltrimmede baner. Varde golfbane er beliggende i et naturskønt område i Ådalen tæt ved Varde by.
Er kendt for altid grønne fairways og rigtig gode og hurtige greens. Varde golfbane er af musikeren Johnny Madsen kaldt ”Vestjyllands Perle”

Outrup golfbane

 

Henne Golfklub 

Henne Golfklub blev grundlagt i 1989 og 18 hullers banen åbnede i sommeren 1991. Banen er placeret 4 km fra Henne Strand på vestkysten af Danmark, hvor der er en vidunderlig panoramaudsigt over den typiske danske vestkystnatur.
Det er en relativ lang bane 6053 meter par 71 fra gule teesteder.
!8 hullers banen er af åben karakter med relativ store afstande, hvor havets briser kan gøre banen meget udfordrende. Hennes “kendingshul” er 3. hul, hvor der spilles over den gamle grusgrav. Banen er særdeles velgenet til nystartede golfspillere, der gerne vil tage sig tid til at nyde såvel golfspil som natur og hyggeligt samvær.

Esbjerg Golfklub 

Esbjerg Golfklub blev stiftet 2. marts 1981 som den 3. golfklub i landet. Inspirationen var uden tvivl omstået fra sommerophold på Fanø, hvor der allerede fra 1900 blev spillet golf på den stadig eksisterende links-bane.
Esbjerg består af den 18-hullers baner: Marbækbanen (åbnet 1985) og 9 huls Myrtuebanen (åben for green fee gæster fra 2008).

Breinholdtgaard golfklub

Breinholtgård Golfklub er stiftet i 1992 og er i dag en spændende og topmoderne golfbane med 27 huller. Banen er anlagt i tre meget varierende ni hullers sløjfer, med spændende huller i skovområde og udfordrende huller i mere åbent terræn, hvor vinden ofte er den værste modstander. Alle tre sløjfer starter og slutter nær klubhuset, der bl.a. rummer klubbens sekretariat, den store velassorterede proshop og rigtig gode omklædnings- og badefaciliteter.

Fanø Golfklub

Fanø Golf Links ligger i en storslået natur midt i et meget smukt, kuperet klit- og lyngområde ved Fanø Vesterhavsbad.
Banen blev anlagt i 1901 som en del af det internationale badested og er den ældste golfbane i Danmark. Den blev tegnet af skotten Dunlop og har i anlæg og natur en slående lighed med mange af de berømte, klassiske skotske baner.
I 1930 blev banen udvidet til 18 huller, og det blev fastslået, at “Fanø Bad kan rose sig af at besidde en af de smukkeste og mest interessante golfbaner i Europa”.
Banen ligger bag første klitrække, naturskønt mellem klitterne og omgivet af lyng og marehalm. Fairways ligger på lave områder i klitlandskabet, og klitterne er rough. Flere af teestederne er placeret på klittoppe, hvorfra der er en betagende udsigt over Fanøs smukke natur.

Skærbæk Møller Golfklub

Utrolig smuk og naturskønt område med udfordrende bane beliggende i let kuperet terræn med skov, lyng, sø og vandløb. Golfklubben byder Greenfee spillere hjertelig velkommen, og et besøg i Skærbæk Mølle Golfklub er en kvalitetsoplevelse både på banen og i det hyggelige klubhus. Der er desuden store chancer for at opleve en varieret bestand af vildt. Banen stiller krav til præcision og bør spilles med omtanke.
Udover den smukke 18-hullers bane, findes også vor spændende 9-hullers Pay and Play bane.

Vejen Golfklub

Klubben er stiftet i 1993. Banen ligger kun 4 km fra motorvejs afkørsel 68 (Vejen Vest) på E20 Kodling – Esbjerg. Spændende bane i varieret terræn. Højtbeliggende teesteder med udsigt til egnes smukke natur. Banens placering gør, at der spilles til sommergreen det meste af året ligesom der MEGET sjældent har problemer med vand på banen. God plads på banen, bare du undgår lørdag / søndag kl. 09.00 – 11.00 i solskin.

Kaj Lykke Golfklub

Klubben som blev stiftet i 1988 er golfklub nr. 65 i Danmark. Kaj Lykkes 18 hullers bane har internationale mål og er suppleret med driving range, par 3 bane, indspilsgreen og putting green. Desuden er der klubhus med gode omklædningsfaciliteter og proshop.
Banen har både parklignende huller samt åbne huller. Banen er beliggende imellem 2 åer, som kan komme i spil flere steder på goldturen.

Gyttegaard Golfklub

Gyttegård Golfklub ligger midt i den skønne midtjyske natur og helt op til det fredede område, Grene Sande. Den dejlige 18 hullers bane rummer udover en række spændende og smukke golfhuller bl.a. en af landets højest beliggende greens, hvorfra man har storslået udsigt over en stor del af egnen omkring Grindsted og Billund. Herudover råder klubben over en driving Range, par 3-bane, puttinggreen og indspilsgreen, som naturligvis også står til gæsternes disposition. Klubfaciliteterne omfatter moderne omklædningsrum samt et hyggeligt klubhus.

Ribe Golfklub

En velanlagt bane, nænsomt lagt ind i den eksisterende natur med skove, søer og vandløb. En bane der lever op til Ribe-områdets ry for tradition og oplevelse.